АТО: На Донецькому напрямку - 15 ворожих обстрілів

АТО: На Донецькому напрямку - 15 ворожих обстрілів

Укрінформ
На Луганському напрямку у зоні проведення АТО у середу було спокійно, а на Донецькому відбулося 15 ворожих обстрілів і одне бойове зіткнення.

Про це заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник на брифінгу в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Луганському напрямку вчора було спокійно. Донецький напрямок: вчора у Новоселівці, Авдіївці, а також Красногорівці відбулася низка ворожих мінометних обстрілів. Усього по наших позиціях противник випустив понад 60 мін", - сказав Мотузяник.

За його словами, надвечір сили антитерористичної операції успішно відбили напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи чисельністю до 10 бойовиків на Світлодарській дузі поблизу селища Троїцьке. Також низка провокацій противника відбулася у Луганському та Горлівській агломерації.

При цьому, як зауважив речник АПУ, у Донецькому аеропорту вчора було тихо. Там противник не відкривав вогонь, вочевидь з огляду на візит Івана Шимоновича - помічника генсека ООН у галузі прав людини.

Усього за добу, що минула, на Донецькому напрямку зафіксовано 15 ворожих обстрілів і одне бойове зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-