Саакашвілі обурило рішення знищити 11 тисяч контрабандних

Саакашвілі обурило рішення знищити 11 тисяч контрабандних "великів" - дітям віддамо

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси розглянув справу про контрабандну партію китайських велосипедів, що були незаконно доставлені в морський порт, і виніс ухвалу про знищення 11 тисяч 400 велосипедів, оскільки на вантаж з Китаю не було жодних документів, а компанія "Арго ЛТД" до того ж заявила про незаконне використання своєї торговельної марки Azimut.

Ухвалу суду, згідно з якою велосипеди передаються фірмі "Базука" для утилізації, розміщено в Єдиному реєстрі судових рішень.

"Загальна вартість контрабандного товару становить 17 мільйонів 130 тисяч гривень. Велосипеди направляються на зберігання фірмі "Базука", якій належить їх утилізувати. Неметалеві частини - знищити, а метал продати на торгах. За свої послуги "Базука" може отримати понад 610 тисяч гривен, а виручка від продажу металу має бути спрямована на рахунки ГУ Національної поліції України в Одеській області", - повідомили Укрінформу в поліції.

Натомість голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, який сьогодні дізнався про утилізацію понад 11 тисяч велосипедів, що надійшли в Україну під логотипом фірми "Арго ЛТД", обурився з приводу ухвали суду і заявив, що неможна знищувати стільки велосипедів.

"Про якие знищення 11 тисяч велосипедів йдеться? Ви з глузду з'їхали чи що? Не смійте навіть пальцем їх чіпати! Ми знайдемо спосіб передати їх дітям!", - написав Саакашвілі у Фейсбуці

Фото: scmp.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-