П’яний водій вбив трьох людей, які супроводжували школярів-випускників

П’яний водій вбив трьох людей, які супроводжували школярів-випускників

Укрінформ
Випускний вечір в селі Томашівка Ічнянського району Чернігівщини закінчився трагічно: учителя та двох родичів випускників насмерть збив автомобіль.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

"Сьогодні, 1 червня, у с. Томашівка Ічнянського району водій здійснив наїзд на пішоходів. Дорожньо-транспортна пригода сталася о 4:15. Чоловік, керуючи автомобілем Тoyota Camry у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на групу батьків та родичів, які супроводжували школярів-випускників школи, після чого врізався у дерево. Внаслідок трагедії на місці події загинули три людини: жінка 1985 року народження та два чоловіки - 1972 і 1976 років народження", - йдеться у повідомленні.

За інформацією управління превентивної діяльності ГУНП в області, внаслідок ДТП ще дві людини отримали травми і були доставлені до Ічнянської районної лікарні. Це - водій-порушник (житель Ічнянського району) та 17-річна дівчина.

Автомобіль, який збив людей, рухався в попутному з пішоходами напрямку. Загиблі та потерпілі йшли до випускників зустрічати схід сонця. Всі загиблі - жителі села Дорогинка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-