Суд над Кернесом продовжиться 4 липня

Суд над Кернесом продовжиться 4 липня

Укрінформ
Чергове засідання Київського райсуду Полтави по суті справи Харківського міського голови Геннадія Кернеса і двох охоронців, обвинувачених у викраденні, тортурах і погрозі вбивством двох активістів євромайдану в січні 2014 року, продовжиться 4 липня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чергове засідання суду по справі Кернеса з продовженням допиту свідків призначено на 4 липня", - зазначили в суді.

На сьогоднішньому засіданні були допитані свідки обвинувачення, зокрема, чоловік, чий автомобіль Skoda постраждав під час ДТП у дворі готелю "Національ" 25 січня 2014 року. Раніше свідок з боку обвинувачення народний депутат Антон Геращенко повідомив, що саме цей автомобіль він пошкодив, зачепивши його на парковці, коли тікав на своєму авто від охоронців Кернеса.

Власник Skoda розповів, що Геращенко через свою дружину передав 7 тисяч грн на ремонт машини, але в них не було потреби, витрати покрила страховка.

Під час допиту свідків Кернес втручався в процес, перебивав прокурора, за що той попросив суддю видалити обвинуваченого, але йому було відмовлено.

2 березня 2015 року слідчі Генпрокуратури України повідомили Геннадію Кернесу про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", "Тортури", "Погроза вбивством".

На суді Кернес і його охоронці не визнають провину. Їм загрожує до 15 років в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-