В Одесі затримали банду нічних розбійників

В Одесі затримали банду нічних розбійників

Фото, відео
Укрінформ
Працівники карного розшуку та сили швидкого реагування Нацполіції Одеської області затримали злочинну групу в складі чотирьох осіб, які вчиняли нічні розбійні напади на оселі громадян.

Зловмисників затримали при в'їзді до Одеси, куди вони поверталися з Рівненської області після пограбування родини з п'ятьма малолітніми дітьми, повідомили у прес-службі Одеського облУВС.

"Уночі четверо осіб в масках розбили вікно і проникли до одного з будинків, в якому проживала родина з малолітніми дітьми. Зловмисники зав’язали руки та ноги хомутами та скотчем п’ятьом малолітнім дітям, які відпочивали в окремих кімнатах від батьків, а потім надягнули наручники господарю та замотали руки скотчем дружині. Від господарів вимагали гроші, жінка вказала нападникам, де зберігали їх. Однак один з розбійників вистрелив їй з пістолета в ногу, щоб остання вказала, де знаходиться решта грошей - загальною сумою близько 20 тисяч доларів. Забравши їх, зловмисники зникли", - уточнили в поліції.

Фото: od.npu.gov.ua

Правоохоронці встановили, що зловмисники пересувались на автомобілі Dacia-Logan червоного кольору. При в'їзді до Одеси правопорушників було затримано. Розпочато розслідування за ознаками ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-