На Донеччині створять ще один мобільний блокпост поліції

На Донеччині створять ще один мобільний блокпост поліції

Укрінформ
На території, яку обслуговують співробітники Лиманського відділення поліції, створять пересувний блокпост правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Донецькій області.

«Мобільна група має перекривати ті дороги, якими правопорушники намагаються об’їхати стаціонарні блокпости. Група нестиме службу на Харківському і Луганському напрямках», – сказав керівник Слов’янської оперативної зони Сергій Альошин.

До складу таких груп входитимуть чотири поліцейські з числа співробітників Слов’янського відділу і Лиманського відділення поліції.

Основне завдання пересувних постів – це недопущення незаконного перевезення зброї та боєприпасів, протидія наркозлочинності, виявлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, і злочинців, які перебувають у розшуку, пояснює прес-служба.

Там в ГУНП додали, що правоохоронці нестимуть службу у цілодобовому режимі і терміново реагуватимуть на повідомлення громадян.

До того ж найближчим часом у цьому курортному районі очікується наплив відпочиваючих, тому необхідно активізувати роботу груп швидкого реагування в місцях масового відпочинку громадян та розробити нові маршрути патрулювання з урахуванням розташування пансіонатів, санаторіїв і баз відпочинку, зазначив Сергій Альошин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-