У Харкові відкрили безкоштовні СТО для велосипедів

У Харкові відкрили безкоштовні СТО для велосипедів

Укрінформ
Безкоштовну цілодобову велостанцію техобслуговування відкрили біля станції метро "23 Серпня", що в центральному Шевченківському районі Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в Харківській міськраді.

"Конструкція встановлена біля пам'ятника Воїну-визволителю. Одночасний три велосипедисти можуть скористатися насосом для будь-якого типу коліс, універсальним набором викруток і розвыдних ключів - і усунути найпоширеніші поломки, включаючи регулювання передач", - зазначили в міськраді.

Подібні станції, стало відомо, вже змонтовано в районі станції метро "Героїв Праці" і на перетині вулиць Дерев’янка і Сумській: "Незабаром будуть відкриті ще дві вело-СТО, а до кінця року - п'ять".

"З ранку подібна станція тимчасово відкрита і на площі Свободи, де проходить 11-й по рахунку загальноміської Велодень", - додали в міськраді.

Як повідомляв раніше Укрінформ, у вересні 2015 року в харківському парку культури і відпочинку ім. Горького в рамках Європейського тижня мобільності відкрита перша вело-СТО. Тоді ж міськрада вирішила встановити кілька вело-СТО по всьому місту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-