У Львові гурт молодиків і дівчина на милицях влаштували бійку з різаниною

У Львові гурт молодиків і дівчина на милицях влаштували бійку з різаниною

Укрінформ
Поліція затримала у Львові 16 молодих людей, що підозрюються у причетності до нічної бійки з різаниною.

Як повідомляє патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook,  сьогодні о 1:40 ночі до екіпажу патрульної поліції надійшов виклик про бійку на вулиці Комарова. Коли патрульні приїхали на місце, то побачили двох закривавлених чоловіків з ножовими пораненнями.

Відразу після опитування свідків патрульні передали всім екіпажам орієнтування, що розшукується близько 12-15 осіб віком до 20 років, один із зловмисників у червоній футболці і з ними дівчина на милицях.

За дві години правоохоронці помітили двох підозрілих хлопців, які придбали воду. Інспектори простежили за ними і піднялися у квартиру. У помешканні на третьому поверсі перебувало загалом 16 чоловік, які повідомили, що орендували її на два дні, аби відсвяткувати день народження дівчини (як з'ясувалося, дівчина на милицях). У квартирі також був хлопець у червоній футболці.

На місце викликали слідчих. Свідки упізнали підозрюваних. На балконі у квартирі знайшли кастет, ніж і телефон. Серед підозрюваних було кілька неповнолітніх. Усіх затримали і відвезли в наркодиспансер на експертизу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-