Кличко проїхався на велосипеді та пообіцяв спортивний трек

Кличко проїхався на велосипеді та пообіцяв спортивний трек

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у велопараді, який влаштувала велоспільнота столиці з нагоди Дня Києва та пообіцяв розвивати спортивну інфраструктуру міста.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. 

«Найближчим часом ми відкриємо оновлений велотрек, який стане сучасним центром спорту. Треба визнати, що наразі Київ не зовсім зручний для пересування велосипедом. І я це знаю, оскільки сам їжджу велосипедом. Наше завдання - зробити так, щоб Київ став дійсно сучасним велосипедним містом», - підкреслив Кличко.

Кличко подякував всім велосипедистам, які приєдналися до заходу, і наголосив, що тим самим вони продемонстрували - столиця України є спортивним містом.

Він додав, що завданням столичної влади - зробити Київ комфортним для пересування велосипедом.

За словами мера, для прихильників велосипедного спорту минулого року був відкритий найбільший веломаршрут від Європейської площі до Троєщини. Крім того, додав Кличко, в планах столичної влади - відкриття нових велодоріжок.

Кличко також додав, що вже найближчим часом будуть передані велосипеди поліцейським, які зможуть на них патрулювати вулиці столиці.

Велопарад відбувався за маршрутом: Європейська площа - Майдан Незалежності - вул. Хрещатик - вул. Велика Васильківська - вул. Ковпака - вул. Антоновича - м. Либідська (розворот) - вул. Велика Васильківська - вул. Хрещатик - пл. Європейська - Володимирській узвіз - Пл. Поштова - Гаванський міст - Парк Дружби народів. 

Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-