Мелітопольський

Мелітопольський "Самодєлкін" звів паркан із боєприпасів

Фото
Укрінформ
У Мелітополі триває робота щодо вилучення вибухонебезпечних предметів на території приватного подвір’я. Виявлено близько 100 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

"26 травня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на приватному подвір’ї по вул. Кізіярській в м. Мелітополі Запорізької області побудовано паркан із застарілих боєприпасів.

Прибувши на місце події, рятувальники обстежили вказаний об’єкт, подали заявку на розмінування та передали інформацію оперативним службам міста Мелітополя. Сьогодні, 27 травня, група розмінування АРЗ СП м. Запоріжжя працює на місці виявлення небезпечних знахідок", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на даний момент виявлено близько 100 вибухонебезпечних предметів, які могли скласти часткову загрозу та несанкціоновано спрацювати у разі несподіваного пошкодження або удару.

"На теперішній час триває демонтаж небезпечного паркану. Від ГУ ДСНС України у Запорізькій області залучено 3 одиниці техніки. На місці події працює група розмінування АРЗ СП м. Запоріжжя, представники Нацполіції, СБУ, співробітники Мелітопольського міськрайонного управління обласного ДСНС", - інформує прес-служба. 

За фактом події відповідні органи ведуть розслідування. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-