В Ірпіні пройшли змагання з кінології

В Ірпіні пройшли змагання з кінології

Фото
Укрінформ
В місті Ірпінь, що на Київщині, відбулись змагання з кінології. У них брали участь 26 кінологів зі службовими собаками з 12 областей України, а також фахівці з кінологічної майстерності з Білорусі, Польщі та Молдови.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України. 

«Спеціальний навчальний тренінг, обмін досвідом із виховання та тренування підопічних – дуже потрібні у нашій роботі. Знання колег завжди згодяться, коли є бажання вдосконалювати те, що ми можемо показати вже зараз. Наш службовий пес Джой спеціалізується на пошуку зброї, боєприпасів та вибухівки, продемонстрував відмінний результат, тому я гордий за нього. Сьогодні ми з хорошими враженнями і бажанням наступного разу повернутися як мінімум призерами, їдемо додому», – запевняє начальник кінологічного центру при Головному управлінні Нацполіції області Артем Матвєєв.

Кінологічні команди змагалися у пошуку та виявленні вибухових речовин, зброї та боєприпасів, наркотичних засобів серед речей та схованих у транспортних засобах, демонстрували свої вміння і навички у виконанні завдань вихователів та слухняності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-