Від Марушевської нарешті забрали

Від Марушевської нарешті забрали "небажаного" заступника

Укрінформ
Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров вирішив відкликати Олександра Моргуна з посади заступника керівника Одеської митниці, якого раніше призначив без врахування думки начальника митниці Юлії Марушевської.

Про це Марушевська написала на своїй сторінці у Facebook.

"Наказом голови ДФС України Олександра Моргуна перевели на посаду заступника начальника Київської митниці ДФС. Дякую громадським організаціям та суспільству, що допомогли встояти перед тиском системи. Незважаючи на те що Роман Насіров не хотів забирати його з Одеської митниці, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман дотримав свого слова після візиту до Одеси", - зазначила Марушевська.

Вона додала: "Ми поступово, один за одним, очищуємо Одеську митницю від залишків корумпованої системи. Сподіваюся, що скоро те ж саме відбудеться на всіх митницях України".

Нагадаємо, у квітні заступником голови Одеської митниці було призначено Олександра Моргуна. Уродженець Макіївки Донецької області Моргун донедавна був заступником керівника Київської міської митниці. В останній рік президентства Януковича працював на Одеській митниці, але після його втечі Моргуна з органів ДФС не звільнили - призначили заступником керівника Чернігівської митниці.

Проти цього призначення висловилась керівник Одеської митниці та активісти патріотичних організацій, які навіть блокували входи до адмінбудівлі митниці, щоб не допустити виходу на роботу одіозного митника. Моргуну навіть погрожували народною люстрацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-