У столичній багатоповерхівці бабуся знайшла гранату

У столичній багатоповерхівці бабуся знайшла гранату

Фото
Укрінформ
У Києві біля сміттєпроводу між поверхами пенсіонерка знайшла сумку з гранатою, небезпечна знахідка була справна і могла здетонувати у будь-який момент.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

"До чергової частини Оболонського управління поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення: в її квартирі знаходиться предмет, схожий на боєприпас. На місце події терміново прибули слідчо-оперативна група та експерти вибухотехнічної служби. Заявниця розповіла правоохоронцям, що знайшла сумку на сходовому майданчику між поверхами будинку поблизу сміттєпроводу, коли виносила сміття. Сумка їй сподобалася, тож 84-річна жінка вирішила залишити її собі", - йдеться у повідомленні.

Коли вдома пенсіонерка зазирнула всередину, помітила продовгастий предмет, перемотаний скетчем, про що телефоном повідомила свого внука. 30-річний чоловік приїхав до бабусі і викликав поліцію.

Як з’ясували правоохоронці, небезпечна знахідка була справна та могла здетонувати будь-якої миті.

Вилучений корпус ручної гранати «Ф-1» та запал направлено на відповідну експертизу.

Відомості про дану подію належним чином зареєстровано у Журналі єдиного обліку Оболонського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-