У штабі АТО назвали традиційні

У штабі АТО назвали традиційні "гарячі точки"

Карта
Укрінформ
На Донецькому напрямку незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції українських військових поблизу Луганського, Зайцевого та Авдіївки.

Про це заявив на брифінгу у середу речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Основна активність бойовиків припала на вже традиційні «гарячі точки» - Луганське, Зайцеве, Авдіївку. Епізодично окупанти застосовують міномети. Всього за минулу добу тут відбулося 16 ворожих обстрілів, зокрема 5 - із застосуванням важкого озброєння", - сказав Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку противник активізується у темну пору доби. Зокрема, вчора відбулося 4 ворожі обстріли у Станиці Луганській, Сокільниках та Новозванівці.

Що стосується Маріупольського напрямку, то, як поінформував Лисенко, одразу після опівночі розпочався потужний ворожий обстріл у районі Красногорівки. "Застосувавши міномети та БМП, окупанти вели вогонь майже 5 годин – до світанку", - зазначив він.

Крім того, вчора ввечері сили АТО успішно відбили спробу штурму з боку НЗФ під Новотроїцьким. Бій тривав годину, при цьому українські військовослужбовці знищили ворожу БМП, зазначив речник АП з питань АТО.

Ворог виявляв активність і на інших ділянках фронту – Мар’їнка, Гранітне, Широкине тощо. Загалом учора на Маріупольському напрямку відбулося 12 ворожих обстрілів і одне бойове зіткнення, підсумував Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-