Шкарпетки й водяні насоси на 1,5 мільйона не доїхали до

Шкарпетки й водяні насоси на 1,5 мільйона не доїхали до "ЛНР"

Укрінформ
Прикордонники Луганського загону у співпраці з СБУ затримали вантаж вартістю близько 1,5 млн грн, який планувалося доправити до так званої "ЛНР".

Як повідомляє ДПСУ, інформацію про підготовку до правопорушення, під час якого буде здійснюватися переміщення товарів, отримали оперативні співробітники Держприкордонслужби. Правоохоронці організували спостереження за відділенням одного з поштових перевізників у населеному пункті Мілове. Зокрема, було зафіксовано завантаження великої кількості товару у вантажівку ЗІЛ, який потім у супроводі легкового автомобіля вирушив у напрямку Станиці Луганської.

Правоохоронці зупинили транспортний засіб на одному з контрольних постів. Під час огляду встановлено, що громадянин України здійснював переміщення товарів, серед яких водяні насоси та шкарпетки. Товаро-супровідних документів на вантаж не було.

За попередньою інформацією, товар планували доправити до лінії розмежування для незаконного переправлення на територію в Луганській області, що тимчасово непідконтрольна українській владі. Триває перевірка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-