Російському офіцеру

Російському офіцеру "вліпили" догану, бо не втримує солдатів на Донбасі

Укрінформ
Російські військовослужбовці незаконних збройних формувань "ЛНР" масово подають рапорти на звільнення та хочуть повернутися на територію РФ.

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони України. 

"З огляду на небезпеку участі в активних бойових діях та поступове розуміння неминучості покарання за скоєння воєнних злочинів на тимчасово окупованих територіях сходу України, фіксуються факти масового подання рапортів щодо звільнення з військової служби з подальшим поверненням до Росії військовослужбовцями 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 армійського корпусу (Луганськ) Збройних сил РФ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, підполковник ЗС РФ Федір Панов отримав догану від полковника ЗС РФ Андрія Рузинського через неспроможність підтримувати на належному рівні морально-психологічний стан особового складу.

"За неспроможність підтримувати на належному рівні морально-психологічний стан особового складу, заступник командира бригади по роботі з особовим складом підполковник ЗС РФ Панов Федір Євгенович отримав догану від командира бригади полковника ЗС РФ Рузинського Андрія Юрійовича", - додали у розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-