Експерти з'ясували причину вибуху в Одесі

Експерти з'ясували причину вибуху в Одесі

Укрінформ
За попередніми висновками експертів лабораторії ДСНС, причиною вибуху газу в житловому будинку №20 на вулиці Посмітного в Одесі став від'єднаний від газової плити шланг.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника ГУ ДСНС в Одеській області Михайло Вовк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У квартирі шланг газової плити був повністю відключений. Крім того, цей шланг - не заводського зразка, а типу водопровідного. 90 річна господарка квартири, де стався вибух, як відомо, загинула, тому уточнити всі деталі неможливо. Остаточні висновки будуть після проведення судмедекспертизи, яка встановить, загинула жінка до вибуху або після, і від чого саме», - наголосив Вовк.

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня о 17:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух та пожежу у квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Посмітного, 20.

Внаслідок вибуху загинули 90-річна мешканка квартири та 67-річний інвалід із сусідньої квартири. В реанімаційному відділенні міськлікарні перебуває дівчинка 6 років, що отримала 10% опіків поверхні тіла, та 25-річний сусід з ушкодженням зору. Мешканці семи квартир, що зазнали руйнувань чи пошкоджень, відселені з будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-