Львівська поліція вважає, що між нічними вибухами є зв'язок

Львівська поліція вважає, що між нічними вибухами є зв'язок

Укрінформ
Правоохоронці розглядають чотири версії нічних вибухів у двох приватних будинках Львова і вважають, що інциденти пов'язані між собою.

Про це на прес-конференції повідомив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

«Основні версії, які відпрацьовує слідство - це хуліганство, підприємницька, політична діяльність власників будинків та залякування», - підкреслив Загарія і додав, що, ймовірно, ці вибухи пов'язані між собою.

Щодо типу гранат, які використовували зловмисники, остаточного висновку експертів ще немає, проте, скоріше за все, це були гранати Ф-1, зазначив керівник обласної поліції.

Як повідомлялося, сьогодні вночі у подвір'ях двох приватних житлових будинків по вулицях Мельника та Снопківській у Львові пролунали вибухи, внаслідок яких пошкоджено два автомобілі та один з будинків.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.4 ст.296 КК України  - хуліганство та умисне знищення або пошкодження чужого майна.

Один з будинків належить родині колишнього регіонала, депутата Львівської облради 5-го та 6-го скликань Олега Баляша. Він є гендиректором НВП «Гетьман», головою спостережної ради «Оксі Банку» та власником контрольного пакету акцій цієї фінустанови. Баляш також заснував мережу магазинів «Крез», «Комп'ютерний світ» та «Шок».

Інший постраждалий будинок належить начальнику охорони «Віденської кав'ярні».

Фото: vgolos.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-