Російського полковника піймали на кордоні з Донбасом на краденому джипі

Російського полковника піймали на кордоні з Донбасом на краденому джипі

Укрінформ
Полковник Збройних сил Російської Федерації Олександр Бушуєв, який здійснює командування незаконними збройними формуваннями в окупованих районах Донбасу, намагався вивезти на територію Росії позашляховик "Acura MDX" зниклого безвісти жителя Донбасу.

Про це повідомляє прес-центр ГУ розвідки МОУ.

"21 травня ц.р. командир 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв намагався вивезти на територію Росії позашляховик Acura MDX білого кольору у контейнері з "власними речами". З огляду на відсутність будь-яких документів щодо законності придбання транспортного засобу, інформації про попереднього власника автомобіля, який офіційно вважається "зниклим без вісті", а також ознаки незаконного використання у приватних цілях службового військового автотранспорту, зазначений автомобіль було вилучено співробітниками ФСБ РФ, а за даним фактом організовано перевірку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що свою провину полковник намагався перекласти на заступника начальника штабу бригади полковника ЗС РФ Моісеєва.

Прес-центр ГУ розвідки МОУ наголошує, що це не перший випадок неналежної поведінки скандального полковника, на рахунку якого вже є і втрати бойової техніки та особового складу.

"Низькі морально-ділові та професійні якості командира 7 омсбр 2 АК полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва, чисельні надзвичайні події за його участю у т.ч., що призвели до безпідставних втрат особового складу та бойової техніки, а також психічна неврівноваженість і брутальне ставлення до підлеглих, змусило командування російських окупаційних військ відмінити рішення щодо його направлення на навчання до Військової академії Генерального штабу ЗС РФ", - наголошується в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-