Бойовики обстріляли КПП у Станиці та залізничний міст

Бойовики обстріляли КПП у Станиці та залізничний міст

Укрінформ
На Луганщині проросійські бойовики обстріляли КПВВ у Станиці Луганській.

Про це повідомляє Луганська військово-цивільна адміністрація.

"21 травня терористи активізувалися майже по всій лінії зіткнення на Луганщині. Так, з приблизно з 18 до 19 години бойовики із стрілецької зброї та автоматичних гранатометів (АГС), протитанкових гранатометів, зенітних установок та мінометів обстріляли с.Новозванівка Попаснянського району. З 22 до 23 години було обстріляно наших військових у районі с.Трьохізбенка Новоайдарського району із стрілецької зброї та автоматичних гранатометів. Близько 5 години ранку зі стрілецької зброї та АГС терористи з боку с.Сокільники (підконтрольне так званої "ЛНР") обстріляли позиції захисників України поблизу с.Кримське", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під обстрілом бойовиків опинилися околиці Станиці Луганської. Приблизно з 21 до 1 години ночі під обстрілами зі стрілецької зброї, АГС та крупнокаліберних кулеметів опинилося КПВВ та залізничний міст. Уточнюється, що внаслідок обстрілів ніхто не постраждав. Зафіксовано пошкодження споруд КПВВ.

"Терористи активізували обстріли по всій лінії зіткнення на Луганщині. Ціль цих провокацій - змусити українську сторону закрити КПВВ у Станиці Луганській. Це дасть змогу звинуватити нас у порушенні Мінських угод, але українські військові не відповіли на провокації", - наголосив губернатор області Юрій Гарбуз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-