Одесити у суботу пройшли

Одесити у суботу пройшли "Мегамаршем у вишиванках"

Фото
Укрінформ
Близько півтори тисячі одеситів різних поколінь з прапорами України та Євросоюзу пройшли у суботу восьмим "Мегамаршем у вишиванках" центральними вулицями "морської столиці".

Колона розпочала рух біля готелю "Пасаж", що на Дерибасівській, повідомляє кореспондент Укрінформу.

В голові колони несли велику розтяжку з написом "Мегамарш у вишиванках. Одеса", а над головами люди підняли довжелезне жовто-синє полотнище.  Багато хто ніс також червоно-чорні прапори та плакати з національною символікою кримських татарів.

Під час руху колони Дерибасівською, Рішельєвською вулицями та вздовж Приморського бульвару звучав барабанний дріб, у такт ударів учасники мегамаршу скандували: "Якщо любиш рідний край, вишиванку одягай!", "Одна, єдина, соборна Україна!", "Україна - наша мати, ворогам її не подолати!","Слава Україні - героям слава!" та інші слогани.

Варто зазначити, що у восьмому "Мегамарші у вишиванках" цього разу, на відміну від 2015 року, не було представників обласної чи міської влади. Торік травневу акцію відвідав Михайло Саакашвілі, який після приходу до влади в регіоні все рідше бере участь у неполітичних акціях, якою є і "Мегамарш у вишиванках".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-