Затримали нападника на одеських тележурналістів

Затримали нападника на одеських тележурналістів

Укрінформ
Поліція Одеси затримала одного з трьох нападників на співробітників одеської телекомпанії "7 канал", що перебував у розшуку.

Про це повідомив на прес-конференції глава Одеського облуправління Нацполіції Гіоргі Лорткіпанідзе, передає кореспондент Укрінформу.

"Після здійснення слідчо-оперативних заходів підозрюваного у скоєнні злочину Савченка затримано й доставлено до Приморського відділу поліції. Проводяться слідчі дії", - зазначив він.

При цьому Лорткіпанідзе не навів подробиць затримання.

Нагадаємо, 3 травня троє невідомих напали на журналістів біля входу в офіс телекомпанії "7 канал". Під час конфлікту один з нападників вистрілив у тележурналіста з помпової рушниці, яку дістав із салона своєї машини. Затримати нападників, які втекли з місця події, поліції не вдалося.

Під час розслідування поліція встановила, що причиною конфлікту було ДТП з участю родича журналіста телекомпанії. Також встановили особу одного з нападників - мешканця Білгорода-Дністровського Євгена Савченка, якого оголосили в розшук.

Триває кримінальне провадження за фактом застосування вогнепальної зброї під час конфлікту за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 2 п.1-7 ст. 115 (замах на вбивство) і за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото: facebook.com/7channel.odessa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-