Терорист

Терорист "Аль-Каїди" робив у Києві закордонний паспорт - СБУ

Укрінформ
Учасник терористичної організації "Аль-Каїда", який був затриманий співробітниками Служби безпеки України в Києві, жодних терактів в Україні не планував, лише використовував країну як можливість отримати закордонний паспорт та виїхати в Європу.

Про це сказала прес-секретар СБУ Олена Гітлянська під час брифінгу у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Він, здається, приїхав з Туреччини. На території України він нічого робити не збирався, використовував нашу країну як перевалочну країну. Він буде екстрадований до країни, яка оголосила його в міжнародний розшук... Ця людина приїхала в Київ і за підробним українським паспортом намагалася оформити собі закордонний паспорт для того, щоб виїхати в одну з країн Європи. Він був засуджений умовно за підробку документів, потім перевірка розширилася та Інтерпол підтвердив участь цієї людини у діяльності "Аль-Каїди". Зараз вирішується питання про його екстрадицію", - пояснила Гітлянська.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні прес-центр СБУ поширив інформацію, що співробітники служби затримали у Києві іноземця, причетного до діяльності міжнародної терористичної організації "Аль-Каїда".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-