У Слов'янську судитимуть поліцейського-наркодилера

У Слов'янську судитимуть поліцейського-наркодилера

Укрінформ
У місті Слов'янську Донецької області за збут наркотичних засобів судитимуть 25-річного поліцейського.

Про це у п'ятницю, 20 травня, повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«Слідчим відділом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування стосовно поліцейського, який незаконно збував наркотичні засоби і надавав приміщення для їх вживання», - йдеться у повідомленні.

В ході досудового розслідування встановлено, що у березні-квітні 25-річний поліцейський Слов'янського відділення поліції Краматорського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області організував на території свого домоволодіння точку з продажу особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу. Зокрема, одному з покупців молодик продав понад 140 г «товару», виручивши за нього 2,4 тисячі гривень.

Крім того, у господарській будівлі за місцем проживання наркоділка правоохоронцями було виявлено спеціальне приміщення для вживання наркотиків за допомогою саморобного пристрою.

Зараз чоловіка звільнено з правоохоронних органів. Його звинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання і збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) і ч.1 ст. 317(організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва або виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі обвинувальний акт прокуратурою Донецької області затверджено та направлено до суду для розгляду по суті.

Колишньому поліцейському загрожує до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-