Поліція відкрила справу через

Поліція відкрила справу через "земельні війни" АТОшників

Укрінформ
Житомирський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України щодо подій, які сталися 17 травня в Головному управлінні Держгеокадастру України в Житомирській області.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

"Для зняття соціальної напруги 17 травня упродовж двох годин з 8 до 10 керівник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик разом з очільниками Житомирської ОДА Сергієм Машковським та обласної ради Анжелікою Лабунською вели перемовини з новопризначеним заступником начальника обласного Держгеокадастру щодо врегулювання конфлікту. Як повідомив Рудик, у результаті досягли домовленості, що дозволила вирішити принципові моменти: Олег Кудря має залишити свою посаду, а приватна охоронна фірма після перевірки поліцією її працівників - межі області", - йдеться у повідомленні.

До Житомирського відділу поліції було доставлено кілька десятків працівників приватної охоронної фірми для встановлення їх осіб та з’ясування інших обставин.

Зазначимо, що 17 травня у дворі Головного управління Держгеокадастру сталася сутичка між учасниками АТО та представниками приватної охоронної фірми "Золоті леви Чорної сотні 2014", які згідно з договором охороняли  Держгеокадастр на Житомирщині. Військовослужбовці та місцеві  активісти силоміць вигнали 44 охоронця з актової зали відомства, де ті ночували.

Як повідомляв Укрінформ, учора голова Житомирської ОДА Сергій Машковський, поінформував, що перший заступник начальника Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області одесит Олег Кудря звільниться з обійманої посади, бо "його призначення не було публічним".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-