У Києві на хабарі взяли заступника директора вишу

У Києві на хабарі взяли заступника директора вишу

Фото
Укрінформ
У понеділок, 16 травня, у службовому кабінеті працівники УЗЕ та прокуратури затримали заступника директора одного з інститутів. 10 тисяч гривень неправомірної вигоди жінка одержала від студента за успішне складання іспитів.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України. 

"Заступник директора одного з інститутів вимагала від студента 10 тисяч гривень за сприяння у складанні іспитів. Жінку затримали працівники УЗЕ та прокуратури під час одержання неправомірної вигоди", - зазначили у поліції.

Як вказується, у рамках кримінального провадження, відкритого Київською місцевою прокуратурою №7 за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України,  оперативники Управління захисту економіки у місті Києві ДЗЕ Національної поліції України задокументували протиправну діяльність посадової особи навчального закладу.

Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно зловмисниці міри запобіжного заходу та повідомлення їй про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-