У Саакашвілі спростували звільнення чергового заступника

У Саакашвілі спростували звільнення чергового заступника

Укрінформ
Одеська обласна державна адміністрація виступила з офіційним роз'ясненням щодо призначення Соломії Бобровської на посаду заступника голови Одеської ОДА.

Текст повідомлення прес-служби Одеської ОДА з цього приводу є в розпорядженні Укрінформу.

У ЗМІ з'явилась інформація про те, що керівник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі "незабаром звільнить ще одного свого заступника", оскільки "в Адміністрації Президента відмовилися затверджувати на посаді віце-губернатора Соломію Бобровську", - зазначили в прес-службі.

"Повідомляємо, що дана інформація недостовірна. Розпорядженням голови Одеської обласної державної адміністрації від 29 квітня 2016 року №124/к-2016 Соломія Бобровська призначена на посаду заступника голови Одеської обласної державної адміністрації. Призначення відбулось на підставі успішного проходження спеціальної перевірки, погодження в Адміністрації Президента України та співбесіди у Кабінеті міністрів України", - йдеться в повідомленні.

В ОДА також уточнили, що Бобровська "продовжує виконання функцій заступника з гуманітарних питань та відповідно до розподілу обов’язків між головою, заступниками голови облдержадміністрації та взаємозамінністю за відсутності інших заступників виконуватиме функції з соціальних питань".

Фото: Одеська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-