Бойовики готували теракти: на Донбасі знайшли три схрони зі зброєю

Бойовики готували теракти: на Донбасі знайшли три схрони зі зброєю

Укрінформ
Служба безпеки України викрила на Донбасі три схрони зі зброєю, яку намагалися використати у терактах до дня відзначення т.зв. сепаратистського референдуму.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"У Слов’янську Служба безпеки України спільно з поліцією та бійцями 95-ї окремої аеромобільної бригади викрили схованку з автоматом Калашникова і гранатою. Повідомлення про схрон надійшло від місцевої мешканки, яка знайшла сумку зі зброєю поблизу сміттєзвалища в районі санаторію "Ювілейний", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у селі Семигір’я Бахмутського району Донеччини співробітники СБ України спільно з розвідниками 54-ї окремої механізованої бригади виявили склад зі зброєю, що був облаштований у ямі, прикритій листами шиферу. Зі схованки вилучено РПГ-26 «Аглень», РПГ-22 «Нетто», 16 гранат РГД-5, Ф-1 та РГН із запалами та велику кількість набоїв різного калібру.

Також на Луганщині військові контррозвідники СБУ спільно з бійцями 8-го окремого полку спецпризначення виявили у лісосмузі неподалік міста Золоте Попаснянського району гранатомет РПГ-26 з умисно затертим ідентифікаційним маркуванням та капсуль-детонатори.

За оперативною інформацією, вилучені військові засоби ураження мали бути використані терористами для дестабілізації ситуації на Донбасі з нагоди відзначення т.зв. сепаратистського референдуму.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-