Бойовики готують дрони для обстрілів українських військових - розвідка

Бойовики готують дрони для обстрілів українських військових - розвідка

Укрінформ
У Головному управлінні розвідки України заявляють, що бойовики мають намір активізувати застосування ударних безпілотних літальних апаратів для ураження об'єктів сил АТО на Донецькому та Волновахському напрямках.

Про це інформує прес-служба ГУР.

"Командування 1 АК планує активізувати застосування ударних безпілотних літальних апаратів для ураження об'єктів сил АТО на Донецькому та Волновахському напрямках. З цією метою підрозділами БПЛА здійснено замовлення на отримання ручних кумулятивних гранат РКГ-3ЕМ для скидання з повітря", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бойові дії на тимчасово окупованих територіях України використовуються для удосконалення технічних характеристик та бойової спроможності БПЛА.

"6 травня ц.р. у Донецьку було проведено збори командирів та технічного персоналу підрозділів БПЛА 1 АК. У заході брали участь представники російських заводів-виробників безпілотних авіаційних комплексів, у т.ч. закритого акціонерного товариства "Енікс" (м.Казань, Татарстан), яке виготовляє розвідувальні БПЛА типу "Елерон", - зазначили у розвідці.

У ГУР наголосили, що продовжується постачання на окуповану територію паливно-мастильних матеріалів з території РФ. До н.п. Луганськ зафіксовано прибуття залізничного ешелону з дизельним паливом (500 тонн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-