Розвідка зібрала ще 37 порушень бойовиками Мінських угод

Розвідка зібрала ще 37 порушень бойовиками Мінських угод

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України за поточний тиждень зафіксувало 37 випадків порушення  окупаційними військами у зоні проведення АТО "мінських домовленостей" щодо відведення озброєнь та військової техніки.

Про це на брифінгу 6 травня заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За поточний тиждень розвідорганами України виявлено 37 фактів порушення "мінських домовленостей" щодо відведення озброєнь та військової техніки", - сказав Скібіцький.

Зокрема, поінформував він, у 15-кілометровій зоні зафіксовано 16 таких фактів: всього було виявлено 65 танків, найбільша кількість яких зосереджена біля Дебальцевого, Докучаївська, Донецька, Любівки, Макіївки, Первомайська та Ясинуватої.

У 25-кілометровій зоні ГУР зафіксувало 14 фактів невиконання "мінських угод": було виявлено 58 артилерійських систем та самоходних артилерійських установок.

У 35-кілометровій зоні виявлено 20 одиниць "Градів" у районі населених пунктів Дебальцеве, Іловайськ, Первомайськ, Петровське, Стаханов і Хрящувате.

"Зазначена інформація була передана Спостережній місії ОБСЄ", - резюмував Скібіцький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-