АТО: Бойовики активізувалися на

АТО: Бойовики активізувалися на "луганському фронті"

Карта
Укрінформ
Найбільше провокацій минулої доби відбулося на Маріупольському напрямку, де бойовики застосували  міномети калібром 120 мм, що є грубим порушенням Мінських домовленостей.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Маріупольському напрямку відбулося найбільше провокацій. Бойовики, що базуються в окупованому Докучаєвську, зухвало порушили Мінські домовленості, застосувавши міномети калібром 120 мм по позиціях сил антитерористичної операції біля Новотроїцького. В цьому районі бойовики також здійснили кілька обстрілів з гранатометів та стрілецької зброї. Також неспокійно було поблизу Мар'їнки. Там російські найманці застосували стрілецьку зброю, там же працював ворожий снайпер", - зазначив Лисенко.

Він також повідомив, що бойовики активізувалися на Луганському напрямку, де зафіксовано три збройних провокації біля Новоолександрівки із застосуванням гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування стріляли з гранатометів та стрілецької зброї по українських позиціях в районі Авдіївки.

Фото: http://mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-