Звільнений Москалем чиновник присягається, що не має подвійного громадянства

Звільнений Москалем чиновник присягається, що не має подвійного громадянства

Укрінформ
Про своє звільнення за подвійне громадянство, ініційоване очільником Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем, керівник відділу освіти, молоді та спорту Берегівської РДА Василь Лендєл дізнався із преси.

 Чиновник запевняє, що з грудня минулого року – безробітний, а угорського громадянства не має.

Про це він заявив у відеокоментарі місцевим ЗМІ.

«Я очолював структуру освіти з 2002 року до 7 грудня 2015, коли голова адміністрації – пан Петрушка звільнив мене з посади офіційно у зв’язку з реорганізацією – насправді надуманою, липовою», - запевняє Лендєл й не розуміє, як його могли звільнити ще раз тепер, якщо уже звільнили півроку тому.

Із приводу свого подвійного громадянства він зазначає, що не є громадянином Угорщини. «Якщо пан Москаль хоче довести протилежне – нехай угорський уряд дасть відомості про своїх громадян, в тому числі і про мене», - сказав чиновник.

Як повідомляв Укрінформ, вчора  Москаль публічно заявив про звільнення одного із закарпатських чиновників за подвійне громадянство. Інших попередив самим скласти повноваження, інакше також будуть звільнені публічно.

Тим часом, сьогодні сам  Москаль подав у відставку – пояснює це тим, що не може протистояти контрабандній війні на Закарпатті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-