"Вбивчий вишкіл": Росія загнала стажерів військової академії на Донбас

Укрінформ
Російське військове командування пригнало на «стажування» в АТО слухачів Михайлівської військової артилерійської академії (Санкт-Петербург, РФ), групу технічної підтримки та артилерійської розвідки, оснащену спеціалізованими БПЛА.

Про це у Фейсбук повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Російське командування вирішує питання про вибір ділянок «стажувань» на передньому краї в зоні АТО для слухачів Михайлівської військової артилерійської академії (Санкт-Петербург, РФ), які прибули до Донецька кілька днів тому. На даний момент слухачі російської академії розташовуються на території Донецького військового ліцею, місце розташування охороняється підрозділами регулярних ЗС РФ і російських найманців з «1-го АК ДНР», - написав він.

Тимчук також зазначив, що разом з представниками Михайлівської військової артилерійської академії з Росії до Донецька прибула група технічної підтримки та артилерійської розвідки, оснащена в тому числі спеціалізованими БПЛА.

За словами координатора групи ІС, завдання російських «стажерів» - це відпрацювання управління вогнем артилерійських підрозділів у різних видах бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-