На Сумщині перекрили канал постачання амфетаміну

На Сумщині перекрили канал постачання амфетаміну

Укрінформ
Правоохоронці Сумщини викрили і затримали двох чоловіків, яких обгрунтовано підозрюють у розповсюдженні на Сумщині амфетаміну.

Під час обшуку у них вилучили близько 200 грамів небезпечної психотропної речовини, вартість якої за цінами «чорного ринку» становить понад 200 тисяч гривень, розповів заступник начальника головного управління НПУ в Сумській області Олег Григоров.

«Надійшла інформація від працівників СБУ про те, що 24-річний директор одного з приватних підприємств обласного центру займається збутом психотропних речовин. З метою перевірки даної інформації за підозрюваним встановили спостереження, під час якого був зафіксований факт продажу ним амфетаміну. Поліцейські також з’ясували, що підприємець час від часу виїздить до іншого регіону України, тож припустили, що амфетамін на Сумщину може завозитись саме звідти. І не помилились. Коли чоловік після останньої поїздки зійшов в Сумах з маршрутного таксі, його вже зустрічали працівники поліції та СБУ. Запідозривши неладне, він намагався позбутися власної барсетки, в якій знаходилось 4 пакетики з амфетаміном вагою близько 200 грам. В подальшому за місцем мешкання чоловіка вилучили і ваги, які той використовував для зважування психотропної речовини», - розповів Григоров.

Невдовзі правоохоронці встановили й збувача, який постачав сумчанину «товар». Ним виявився 26-річний безробітний. Під час обшуку в його оселі поліцейські вилучили ще 10 пакетиків готового до продажу амфетаміну.

За даним фактом слідче управління ГУНП в Сумській області відкрило кримінальне провадження за ч.2, ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-