СБУ взяла участь у

СБУ взяла участь у "прямій лінії" ватажка "ДНР" Захарченка

Укрінформ
Служба безпеки України взяла участь у "прямій лінії" ватажка терористичної організації «ДНР» Олександра Захарченка з мешканцями Одеси і поставила йому кілька запитань.

Про це в середу на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

«Черговий раз розвеселив нас новороський блазень Захарченко, який виступив з сольним номером «Фокуси online з одеситами». СБУ, як і у ситуації з харківською ганьбою промосковського дурника, уважно слідкує за «online гастролями» клоуна Сашка. Ми володіємо інформацією щодо реальної кількості запитань до фюрера так званої «ДНР» та їх змісту. Одесити виявилися ще дотепніші, ніж харків'яни. Більше того, цього разу і ми не втрималися та задали Захарченку кілька питань», - написала вона.

Як зазначила Гітлянська, СБУ поцікавилася «економічними» поглядами «випускника ПТУ та продавця курячих стегенець» щодо бачення «шляхів покращення» життя в Одеському регіоні. «Одразу попереджаємо, що відповідь про заснування ДНР-2 та пропозиції одеситам стояти у чергах за простроченим сміттям російського виробництва не приймаються», - наголосила вона.

Гітлянська також додала, що СБУ чекає відвертої відповіді від Захарченка на питання щодо долі українських патріотів, які мешкають в Одесі.

«Які плани у «команданте» щодо них - розстріли, тортури, «віджим» квартир по апробованій донецькій схемі? Хочемо почути й про перспективи розвитку бізнесу - не "віджиму", розпилу на металобрухт та вивезення в РФ, а саме розвитку», - написала прес-секретар СБУ.

Водночас, вона зазначила, що змістовних відповідей на свої запитання СБУ отримати не сподівається - «відомо, що зовнішньоекономічна діяльність клоуна Сашка цікавить набагато менше, ніж спортивна стрільба з мінометів по мирним громадянам».

Як повідомляв Укрінформ, Захарченко у квітні намагався провести пряму лінію з жителями Харкова. Тоді СБУ створила дзеркало сторінки онлайн-конференції і перехопила питання до бойовика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-