В Одесі на місці панахиди за євромайданівцями сталася бійка

В Одесі на місці панахиди за євромайданівцями сталася бійка

Укрінформ
Громадські активісти в Одесі намагалися самостійно затримати 21-річного хлопця, який раптово почав утікати. У результаті до поліції надійшло повідомлення про те, що хлопець нібито отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Приморський відділ поліції в Одесі.

"До чергової частини Приморського відділу поліції надійшло повідомлення, що представники одного з громадських формувань міста Одеси нібито нанесли тілесні ушкодження 21-річному одеситу", - сказано в повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. У ході встановлення всіх обставин даного випадку з'ясувалося, що представники громадського об'єднання забезпечували публічний порядок на території обслуговування. 21-річний одесит, який йшов вулицею, побачив активістів та почав тікати. Це здалося підозрілим громадським активістам, тож вони почали затримувати молодика.

Від усіх учасників інциденту працівники поліції отримали пояснення. Обставини даного випадку встановлюються.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, близько ста одеситів прийшли на Соборну площу міста, де два роки тому на перехресті вулиць Дерибасівської і Преображенської був убитий кимось із сепаратистів перший з учасників маршу "За єдину Україну" Ігор Іванов.

Мати десятника "Правого сектору" Іванова, що разом із десятками інших одеситів поклала квіти на місці загибелі сина, сказала, що "міська влада обіцяла поставити тут меморіал пам'яті захисників Вітчизни, досі ніяких дій для цього не вчинено. Також не встановлено слідством, хто з ініціаторів масових заворушень 2 травня 2014 року убили перших одеситів - учасників мирної ходи".

Учасники акції пам'яті виконали Гімн України.

Організатори заходу нагадали присутнім, що панахида за загиблими відбудеться сьогодні на Соборній площі о 20 годині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-