АТО: у штабі розповіли, де обстановка найбільш нестабільна

АТО: у штабі розповіли, де обстановка найбільш нестабільна

Карта
Укрінформ
Бойовики не припинили провокації навіть у Великодню ніч, а їхня повітряна розвідка навіть активізувалася.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник у неділю на прес-брифінгу.

«На Луганському напрямку противник двічі порушував режим тиші - це сталося поблизу Трьохізбенки. На Донецькому напрямку зросла кількість ворожих обстрілів, противник застосував міномети поблизу Авдіївки. Авдіївська промзона залишається найгарячішою точкою в районах проведення антитерористичної операції. Вчора там було поранено п'ятеро наших хлопців», - сказав речник.

За його словами, ворог поновив активність у районі Світлодарського водосховища, вів там обстріли з гранатометів та стрілецької зброї. Неспокійно протягом минулої доби було також на північних околицях окупованої Горлівки – у Зайцевому та Майорську.

На Маріупольському напрямку бойовики порушували тишу 9 разів. Зокрема, у Мар’їнці було зафіксовано ряд ворожих збройних провокацій, а також використання 82-мм мінометів. Південніше, поблизу Водяного іШирокиного, противник обстріляв українські позиції з 120-мм мінометів. Водночас у Водяному російсько-терористичні війська відкривали вогонь з БМП, розповів Мотузяник.

Крім того, він додав, що за добу було зафіксовано два випадки застосування бронетехніки проти українських військових.

Найбільш нестабільною була обстановка в селі Широкиному на Маріупольському напрямку, на Донецькому напрямку - район аеропорту, на Луганському напрямку - с.Жовте (Слов'яносербський район) та с. Сизе, що поблизу українсько-російського кордону, наголосив речник АП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-