На Донеччині мирний житель підірвався на розтяжці

На Донеччині мирний житель підірвався на розтяжці

Укрінформ
У Донецькій області житель прифронтового села Гранітне хотів нарвати трави кролям, але підірвався на розтяжці, в результаті чого отримав осколкові поранення ніг і рук.

Про це в четвер повідомили у Волноваському відділі ГУНП в Донецькій області.

«Чоловік 1964 року народження отримав осколкові поранення верхніх і нижніх кінцівок. Такий результат прогулянки по околицях села Гранітне на лінії розмежування: селянин хотів нарвати трави кролям», - сказано в повідомленні.

У поліції зазначили, що околиці Гранітного практично впритул примикають до окупованої території. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Волноваського відділу поліції, постраждалий був доставлений до Волноваської міської лікарні.

У поліції констатували, що з початку 2015 року і дотепер в результаті підривів на розтяжках, мінах і невідомих вибухових пристроях у Донецькій області загинули 30 мирних жителів, з них 4 дитини, 9 жінок і 17 чоловіків. Також були поранені 73 людини (5 дітей, 28 жінок і 40 чоловіків). Таким чином, всього постраждало 103 особи, з них 39 - підірвалися на розтяжках, і 7 разів на міну натрапляли трактори при виконанні сільгоспробіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-