Доба в АТО: бойовики майже 30 разів обстріляли українських військових

Доба в АТО: бойовики майже 30 разів обстріляли українських військових

Відео
Укрінформ
Впродовж минулої доби бойовики незаконних збройних формувань 29 разів обстріляли позиції сил АТО. 20 обстрілів зафіксовано з 18.00 вчорашнього дня і до опівночі.

Про це передає прес-центр штабу АТО.

«Бойовики декілька разів відкривали вогонь по наших позиціях поблизу Мар’їнки з 120-мм й 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Також там працював ворожий снайпер. Неспокійно було й в районі Авдіївки, противник вів вогонь по наших укріпленнях з мінометів калібру 82 мм», - йдеться в публікації.

Як передає штаб, опорні пункти сил АТО на підступах до Луганського та Зайцевого, що на Горлівсько-Світлодарській дузі, бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів та автоматичних станкових гранатометів.

На Маріупольському напрямку під вогнем противника опинились позиції українських захисників в районі Широкиного та Новотроїцького. Там бойовики також застосовували міномети калібру 82 мм.

На Луганщині було відносно спокійно, однак вже з початку цієї доби поблизу Щастя противник бив з гранатометів та стрілецької зброї. А наші позиції в районі Новотроїцького були обстріляні з мінометів калібру 120 мм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-