У жителя Ніжина знайшли справжній склад зі зброєю

У жителя Ніжина знайшли справжній склад зі зброєю

Укрінформ
Під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили у жителя Ніжина автомати, пістолети-кулемети, гвинтівки та іншу зброю з набоями.

Про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

«До чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшла оперативна інформація, що житель Ніжина у себе вдома займається ремонтом та переробкою зброї. Згідно з ухвалою суду кримінальна поліція Ніжинського відділу поліції провела в помешканні громадянина санкціонований обшук, під час якого було вилучено цілий арсенал зброї - 3 автомати Калашникова, 2 пістолети Стєчкіна, пістолет Макарова, пістолет Маузер, пістолет CZ-29, пістолет Браунінг, револьвер системи Наган та пістолет Тульський Коровін", - повідомили у поліції.

"Також вилучено пістолети-кулемети Шпагіна (ППШ-41), Томпсона, MP-28, самозарядну гвинтівку Токарєва (СВТ-40), заготовку під карабін Маузера К-98, півсотні набоїв калібру 5,45 мм і три багнети. Вилучена зброя та набої направлені на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Триває досудове розслідування, яке має встановити походження цієї зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-