У Миколаєві суднобудівники перекрили вулицю біля ОДА

У Миколаєві суднобудівники перекрили вулицю біля ОДА

Укрінформ
Працівники ДП «Суднобудівний завод імені 61 комунара» перекрили центральну вулицю Миколаєва – Адміральську, де розташовані приміщення облдержадміністрації та міськвиконкому.

Люди вимагають звільнити гендиректора підприємства, повідомляє кореспондент Укрінформу. Вони ходять пішохідним переходом, не пропускаючи транспорт. Тут же чергує патрульна служба поліції.

«Ми прийшли до ОДА з черговою вимогою звільнити директора. Завод розкрадають, обладнання вивозять на метал. Зарплати не платять. Приходимо сюди вже не вперше, але нас не чують. До нас ніхто не вийшов», - кажуть суднобудівники.

Працівники заводу справді вже не раз пікетували ОДА з вимогою звільнити генерального директора Федора Петрова. З ними кілька разів спілкувався заступник голови ОДА Микола Романчук і обіцяв посприяти в цьому питанні перед Укроборонпромом, в підпорядкуванні якого перебуває завод. Утім, проблему досі не вирішено. Підприємство має багатомільйонні борги по зарплаті та інших обов’язкових платежах.

А нещодавно поліція затримала автомобіль, який вивозив звідти металобрухт. У прес-службі заводу це пояснили реалізацією неліквідного майна, яке почали продавати через те, що Миколаївобленерго відключило завод від енергопостачання через борги і тепер підприємство перейшло на автономний режим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-