Порошенко передав у військо партію мінометів вітчизняного виробництва

Порошенко передав у військо партію мінометів вітчизняного виробництва

Укрінформ
Озброєні сучасними засобами українські військовослужбовці забезпечать утримання рубежів та разом із дипломатами примусять окупантів забратися геть.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко під час презентації озброєння ракетних військ та артилерії на базі військової частини Збройних сил України у смт Дівички Київської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ситуація на сході нашої держави, на жаль, поки що залишається напруженою, і чергові спроби ворога зірвати Мінські домовленості свідчать про величезні ризики і загрози національної безпеки, суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України... Впевнений, що озброєні сучасною зброєю та своєю майстерністю українські воїни забезпечать утримання визначених рубежів", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що держава виділила значні кошти для забезпечення війська необхідним озброєнням і технікою, і ці кошти мають бути використані максимально ефективно.

Президент відзначив, що вітчизняний ВПК розробив сучасні протитанкові ракетні комплекси, міномети різних калібрів, високоточний артилерійський снаряд тощо. На завершальній стадії - розробка сучасних комплексів управління, модернізації систем залпового вогню та інші проекти. У березні поточного року були успішно проведені випробування вітчизняного високоточного снаряду «Вільха» до систем залпового вогню.

Глава держави передав у війська чергову партію мінометів, виготовлену підприємствами ДК «Укроборонпром».

"З часом наші військові разом з бійцями дипломатичного фронту примусять окупантів забратися геть з нашої землі", - наголосив Порошенко.

Фото: Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-