Біля Новотроїцького у «сірій зоні» підірвали дві автівки: четверо загиблих

Біля Новотроїцького у «сірій зоні» підірвали дві автівки: четверо загиблих

Укрінформ
У районі КПВВ “Новотроїцьке” (на Маріупольському напрямку) у середу вночі на підконтрольній бойовикам території вибухнули два автомобілі, у результаті чого загинули 4 осіб, ще 7 отримали поранення.

Про це заявив на прес-конференції у Краматорську перший заступник начальника Краматорського прикордонного загону – начальник штабу полковник Анатолій Коцюрба, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні відбувся надзвичайний випадок на напрямку, де працює КПВВ “Новотроїцьке”: стався вибух 2 легкових автомобілів, внаслідок чого, за попередніми даними, загинули 4 особи, 7 отримали поранення. Вибух стався на непідконтрольній території”, - заявив Коцюрба.

За словами прикордонника, автомобілі знаходилися в “сірій зоні” між блокпостами сил АТО та НЗФ.

"За попередньою інформацією, отриманою від мешканців, що перетинають лінію зіткнення, це не був обстріл, це був підрив двох автомобілів”, - наголосив він, коментуючи повідомлення на сепаратистських ресурсах про те, що автомобілі потрапили під обстріл.

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку з інцидентом наразі КПВВ "Новотроїцьке" припинило свою роботу, пропуск не здійснюється. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-