Офіцери РФ везуть зброю з

Офіцери РФ везуть зброю з "ЛНР" челябінським бандитам, назад - наркотики

Укрінформ
Головне управління розвідки Міноборони України викрило трьох російських офіцерів, які супроводжують конвої з озброєнням і боєприпасами з території РФ у "ЛНР".

Про це повідомляє прес-служба ГУР МОУ.

“Викрито групу офіцерів ЗС РФ, які перебувають на посадах у автомобільній службі штабу 2 АК (Луганськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ та безпосередньо супроводжують перевезення озброєння, боєприпасів і бойових вибухових речовин через неконтрольовану ділянку російсько-українського кордону”, - йдеться у повідомленні.

До складу групи входить начальник автомобільної служби майор ЗС РФ Кунаккужин Ільяс Шагідулович (Кунаккужин Ильяс Шагидулович), 1980 р.н., який для незаконного перетину російсько-українського кордону використовує паспорт громадянина РФ 8005 №913472. До направлення в Україну майор Кунаккужин проходив службу у м.Чебаркуль (Челябінська обл.), випускник Челябінського військового автомобільного інституту 2003 р.

Інший член групи - заступник начальника автомобільної служби майор ЗС РФ Шутов Сергій Олександрович (Шутов Сергей Александрович), який для незаконного перетину російсько-українського кордону використовує паспорт громадянина РФ 0102 №971555.

Ще один військовий злочинець - старший офіцер автомобільної служби капітан Путілов Микола Андрійович (Путилов Николай Андреевич), який для незаконного перетину російсько-українського кордону використовує паспорт громадянина РФ 0508 №484425.

“Додатково встановлено, що зазначена група російських військових автомобілістів безпосередньо причетна до контрабанди зброї з тимчасово окупованих територій сходу України до Росії для потреб одного з організованих злочинних угруповань м.Челябінськ та постачання наркотичних речовин у зворотному напрямку, з території Росії в Україну”, - повідомили у військовій розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-