Бойовики нарощують сили на Волноваському напрямку — розвідка

Бойовики нарощують сили на Волноваському напрямку — розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська значно наростили угруповання на рубежі Старомихайлівка – Оленівка – Докучаєвськ на Волноваському напрямку.

Про це повідомило у четвер Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Противник нарощує угруповання на рубежі Старомихайлівка – Оленівка – Докучаєвськ (Волноваський напрямок). Здійснено переміщення підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ до районів: н.п.Старомихайлівка та Мар’їнка – вогневого взводу 120-мм мінометів та протитанкової батареї (чотири 100-мм протитанкові гармати “Рапіра”) 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на цей напрямок в район н.п.Оленівка перекинуто до роти 100 омсбр для посилення передових підрозділів т.з. “5 окремої мотострілецької бригади" (Макіївка). "На південній околиці населеного пункту проводиться обладнання нових опорних пунктів. У районі Любівка (на схід від н.п.Оленівка) розгорнуто вогневий взвод 122-мм гаубиць Д-30", - зазначили у розвідці.

В район н.п.Докучаєвськ противник також перекинув підрозділ спеціального призначення (близько 60 військовослужбовців).

Поруч з цим, поблизу фільтрувальної станції н.п.Ясне зосереджено танкову роту "5 окремої мотострілецької бригади" (Макіївка).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-