«Донбас SOS»: У напрямку Бахмута величезні черги

«Донбас SOS»: У напрямку Бахмута величезні черги

Укрінформ
У Донецькій області в пункті пропуску «Зайцеве» через лінію розмежування зберігаються величезні черги у напрямку Бахмута (колиш. Артемівськ), багатьом людям довелося ночувати в очікуванні проїзду.

Про це у вівторок повідомили в громадській організації «Донбас SOS», що регулярно відстежує поточну ситуацію на блокпостах.

«Не рекомендуємо сьогодні планувати поїздку через КПВВ «Зайцеве» - зберігаються величезні черги у напрямку Бахмута (Артемівська)... У напрямку Бахмута черга від знаку Майорськ у кілька рядів, рух дуже слабкий, величезна кількість пільгового транспорту. У напрямку Горлівки - близько кілометра, рух є. На «посту ДНР» у напрямі Бахмута черга до нікітівського ринку, рух слабкий. Відучора залишалися «нічники», - сказано в повідомленні.

Крім того зазначається, що користувачі соцмереж з місць також коментують ситуацію, що склалася: «Черга з Артемівська 850 метрів»; «Майорськ -  більше кілометра, трохи рухається»; «У Горлівці черга велика, рухається повільно, інваліда з квитком на сьогоднішній потяг за пільговою не пропустили».

У «Донбас SOS» констатують, що і на інших напрямах на пропускних пунктах ситуація складна, пропускна здатність дуже повільна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-