Харківський форум Опоблоку вилився у кілька кримінальних справ

Харківський форум Опоблоку вилився у кілька кримінальних справ

Укрінформ
Кілька кримінальних справ відкрито за фактом інциденту у Харкові, де напередодні з ініціативи Опозиційного блоку відбувся "Антикризовий форум" за участю колишніх міністрів уряду Азарова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Дії правопорушників кваліфіковано за статтями "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" і "Хуліганство" - з максимальною санкцією до 4 років позбавлення волі", - зазначила Калмикова.

За її словами, також складено 3 протоколи за статтею "Дрібне хуліганство" Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Слідчі органи продовжують вивчати всі обставини інциденту", - додала Калмикова.

Як повідомлялося, 18 квітня в Харкові біля будівлі, де проходив "Антикризовий форум" Опоблоку за участю ряду колишніх міністрів уряду Азарова, включаючи Олену Лукаш і Наталію Королевську, зібралися активісти організацій "Вільні люди" і "Громадська варта". Вони скандували "Чемодан, вокзал, Росія", кидали каміння та яйця, розбили скло одного припаркованого авто і пошкодили дверцята іншого, заблокували виїзд учасників форуму після його закінчення. Один із джипів переїхав ногу активіста - демобілізованого бійця АТО, його госпіталізовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-