У дебальцевських бойовиків не їдуть танки - вкрали двигуни

У дебальцевських бойовиків не їдуть танки - вкрали двигуни

Укрінформ
У результаті позачергової перевірки у т.з. “7 окремої мотострілецькій бригаді” (Дебальцеве) 2 армійського корпусу ЗС РФ (сформований на території т.з. “ЛНР”) виявлено, що 66 одиниць техніки несправні та неготові до бойового застосування.

Про це повідомляє на своєму сайті Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“У зв’язку з від’їздом командира 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК полковника ЗС РФ О.Бушуєва для здачі іспитів до Військової академії Генерального штабу ЗС РФ, 16-17 квітня ц.р. проведена позачергова перевірка стану готовності бойової техніки бригади, під час якої виявлено суттєві проблеми: 66 одиниць техніки несправні та неготової до бойового застосування, у т.ч. сім танків, п’ять броньованих тягачів МТЛБ, 15 автомобілів КАМАЗ та 16 – УРАЛ”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, у ході перевірки виявлено відсутність 6 нових двигунів та комплектів запасних частин до автомобілів КАМАЗ, отриманих з Росії у березні для ремонтно-відновлювальних робіт.

“Офіцери штабу 7 омсбр виказали відкрите невдоволення поведінкою свого психічно-неврівноваженого командира, який намагається покласти всю відповідальність за розкрадання нових двигунів для армійських автомобілів на свого заступника з технічної частини, та вважають очевидною непричетність “зампотеха” до крадіжки через його тривалу відсутність (лікування у Ростові-на-Дону)”, - повідомили у військовій розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-