"ЛНР": Що буває коли повертається пітьма

Укрінформ
У «ЛНР» злочинів за кілька днів більше, ніж було за місяць в Україні, і ніхто не намагається шукати озброєних злочинців

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Роман Бочкала.

"Написав старий знайомий з Алчевська. Почитайте. Дуже повчально. Історія про те, що буває, коли приходить пітьма", - пояснив подальший текст журналіст.

«У нас все по старому, ополченці, в тому числі з колишнього СРСР і країн ЄС (один громадянин Білорусі був убитий днями в районі 29 блокпоста) і техніка, то прибувають, то відбувають, але сталося кілька резонансних подій.

Спочатку був суд над народним міліціонером, який збив насмерть пенсіонерку і втік з місця злочину, але врешті був спійманий. Суд, звісно, визнав його невинним. Через пару днів кілька ополченців удень побили місцевого підлітка, ні комендатура, ні народна міліція, заяв очікувано не прийняла.

Потім, відзначаючи місцеве національне свято - день взяття Луганського СБУ - під час п’яної сварки підірвалися 3 ополченці, один з них, росіянин з Пензи, загинув на місці, решта з чуток померли згодом.

Але найбільш резонансний випадок стався нещодавно, 12 квітня зникла дівчина, і тільки днями знайшли її тіло, зі слідами насильства. Хто її вбив, очевидно, бо в тому районі розташований полігон «захисників», і їх там як бруду, а місцеві народні силовики і комендатура шукати її не поспішали, і тіло знайшли місцеві, які вирішили допомогти батькам.

При Україні кожне вбивство, бійка було подією, а зараз у нас злочинів за кілька днів більше, ніж було за місяць в Україні», – йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-