Розвідка розповіла, що вбиває російських військових на Донбасі

Розвідка розповіла, що вбиває російських військових на Донбасі

Укрінформ
На окупованих територіях Донбасу військовослужбовці РФ гинуть не тільки через участь у бойових діях, але й через вживання алкоголю та наркотиків.

Про це повідомляє прес-центр ГУР МОУ.

"У ніч проти 16 квітня ц.р. під час повернення з бойових стрільб у районі н.п.Моспиного в колоні бойової техніки 5-ї окремої мотострілецької бригади (Макіївка) сталась ДТП, що призвела до пошкодження бойової техніки. Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, механік-водій бойової машини не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з іншою БМП, внаслідок чого один військовослужбовець загинув, двоє отримали важкі травми, а дві бойові машини потребують складного відновлювального ремонту. Така надзвичайна подія змусила командування корпусу зупинити переміщення 100-ї омсбр, що здійснювала марш на заміну підрозділам 5-ї омсбр, та повернути у вихідне положення два мотострілецькі і танковий батальйони", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що один із командирів розвідників, будучи нетверезим, здійснив “самостріл” у ногу. 

"15 квітня ц.р. внаслідок необережного поводження зі зброєю, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, здійснив “самостріл” у ногу командир відділення розвідувального взводу 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка). Щоб приховати надзвичайну подію, командир підрозділу намагався подати хибне повідомлення про обстріли з боку сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Ще двоє бойовиків померли через передозування наркотиками та отруєння алкоголем.

"14 квітня ц.р. померли два військовослужбовці 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ): через алкогольне отруєння - командир взводу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону, а через передозування наркотиками - офіцер відділу бойової підготовки штабу полку", - інформує українська розвідка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-